What's New?

What's New?

Saturday, 26 March 2011

jalan-jalan ke pangsun

wakakaakak..... aku tak terpk plak nak berkelah kat Pangsun nih.. bese kalau ke pangsun nih.. terus nak mendaki Nuang :)

tah nape datang sewel abg Nua Kenaboi ngan anak2 buah die ( abg wan, Demon, Buye ngan 2-3 lagi kawan die) nak lepak kat Kem Pangsun. Nisya ajak aku... aklau ikotkan aku nih malas... tapi sebab da lame gak tak melepak ngan abg Nua... aku pun da lame tak tido lam utan, aku pg la jugak.. semalam je pun jadi la.. tapi aku kne balik cepat la esoknye... sebab si Nisya nak keje... aku plak mmg la mase tu baru je keje.. tapi kang mak aku tanye plak.. huhuhu.... tarikhnye tu aku mmg tak hingat la.... tapi kalau tak silap aku, akhir tahun 2010 la... mase tu kalau tak Oktober, November la kot... huhu... lepas besday Nisya kalau tak silap... aku mmg takde sen la... pg keje pun bajet2 wit minyak.. hehe.. tapi Nisya kate ikot jer.. aku pun follow je laa...

kitorang sampai pun da malam.. bese la... macam2 hal sebelum nak sampai ke sane tu... dari umah aku, park kat umah nisya.. dari umah nisya baru gerak ke sane... huhu.. sampai2, diorang da siap makan malam... baru je.. kitorang kirenye tak brape nak langkah kanan la huhuhu... sebab kitorang pun sempat gak pg melantak kat Bukit Langat tu... ade kedai makan best... aku mase tu plak da cakap kat Nisya awal2.. so, segala tanggungan adalah ke atas Nisya la.... thank you Nisya.... huhuu

Kitorang belikan makanan untuk Buye... ( die da pesan awal2) hehehe.... tak aci kan die.. yang best tu kitorang singgah la kedai runcit carik arang laaa... sardin la.. huhuhu.... sudahnye sampai sane derang da siap makan wawawawwawawa..... takpe la kan...ley pakai kendian huhu....
kitorang takde ape2 aktiviti pun malam tu... sembang lawak je la... ngan abg Nua, Buye dok berlawan kentut... hahahah... abg wan ngan Demon plak bawak moto pg minum kat warung sampai lewat malam.. abg Nua nak bawak kitorang pg karoke kat ampang.. tapi tak lepas... hahahahah..... ade ke abg Wan bawak kunci Storm pg minum... sabotaj betooiii.... kalau tak da selamat da pg karoke.... heheheeh... elok la tu... kalau tak buek apo plak yang haku nak pg ke pangsun sane kan kalau sudahnye ke karoke ampang hahahaha :P

sembang sampai kul 12 macam tu, aku da ngantuk.... derang pun pelik hahahah.... nisya ngan adik awal2 lagi da ngantuk.. huhu... aku bukan ape... aku nye keje 12 jam ngadap pc.. patutnye aku kat umah merehatkan mate.. hehe... tapi best la.. aku rehatkan mate ngan tido mengadap bintang2.... subhanallah cantiknye.. malam tu banyak bintang.. alhamdulillah tak hujan.. :)

Esok pepagi lagi bese la aku.... da bangun dulu cuci2 muke ngan gosok gigi.. da menggeletik da aku nak celup kakikat sungai.... huhuhu... aku mmg malas la nak mandi.. Nisya Sorang je yang mandi... sebab die nak terus pg keje.. aku ngan adik malassss.... huhuhu... da nak gerak pun...
aku saje je la nak main2 air.. die punye batu takpayah citer la kan.... kaler orenn... aku tak pasti la.. karat ke, tanah ke... yang pasti die tak licin... tapi aduuuiiiiyyyaaiii.... mmg petong stim tul la.... aku ber iye la nak celup kaki... halaaahhh.... tak sejoookkkk punn... malam tadi kemain lagi aku menggigil sejuk.. ingatkan air sejuk laa... takde poooonn.... frust tul haku... huhuhuhu.... mujur la nak cepat.. kalau tak, ade yang aku ajak pg sungai len yang ade kat sane tu huhuhu...

Nisya siap je, kitorang mmg tak tunggu lame la.. nak balik... tapi derang da siap da buat sarapan... derang masak nasik goreng jer... erm... aku da tau da.. ni sure tak lepas nih.... abg Nua bese la... mesti nak kitorang makan dlu...haaahhh.... amik le sepinggan, share la 3 orang huhuhuhu.... da siap makan., kitorang belah.. huhuhuuhu.... cian gak.. tapi aku da panas da.. matahari da naik mase tu.. huhuhu... sampai outlet nisya da kul 9 lebih.. huhu... die kate nanti nak hantar aku ngan adik balik.. lam kul 11 lebih nisya hantar aku nalik.. huhu... sampai umah die aku gerak... terus la balik umah... aku da la lom mandi ahahahahaha.....

ape pun.... layan gak lepak pangsun... lenkali aku nak lepak pangsun lagi :P

No comments:

Post a Comment